Contracten

Het is mogelijk om voor verschillende werkzaamheden onderhoudscontracten af te sluiten. In overleg worden er vaste momenten bepaald waarop de werkzaamheden plaatsvinden. U geeft aan wat er gedaan moet worden, wanneer het gedaan moet worden en All2Correct verzorgt het voor u.

Onderhoudscontract website.

Maandelijks, per kwartaal of halfjaarlijks uw website laten controleren? Wij kijken uw website na en geven door wat of welke pagina’s bijgewerkt moeten worden. Wilt u het direct laten bijwerken door ons? Ook dat is mogelijk.

Onderhoudscontract nieuwsbrief.

Maandelijks, per kwartaal of halfjaarlijks een nieuwsbrief of mailing rondsturen? Wij stellen de nieuwsbrief / mailing in nauw overleg met u op. Eventueel zorgt All2Correct ook voor het versturen van de nieuwsbrief/mailing.

Contract op afroep.

Wilt u liever dat wij aan de slag gaan zodra er iets is veranderd op uw website, of wanneer u een nieuwe mailing of nieuwsbrief wilt versturen? Een contract op afroep behoort ook tot de mogelijkheden. U neemt zelf contact met ons zodra wij voor u aan de slag kunnen.

Het afsluiten van een contract kan u leuke kortingen opleveren.

 

Wilt u meer informatie, wilt u weten of het klikt en wij aan uw eisen voldoen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

info@all2correct.nl