Een Timebuster als time management

Een Timebuster als time management

Een Timebuster als time management

Ken je dat? Het gevoel hebben dat je eigenlijk tijd te kort komt omdat je zoveel leuke (en ook minder leuke) dingen te doen hebt  wilt doen. Op dit moment ben ik met zoveel leuke projecten bezig dat de dagen eigenlijk te kort zijn. Tijd om hier wat hersenspinsels over op ‘papier’ te zetten.

Doe je de minder leuke dingen als eerste, om er maar vanaf te zijn, of laat je ze juist liggen? In de hoop dat ze op een miraculeuze wijze zomaar in het luchtledige oplossen? Stiekem hoopte ik altijd dat het laatste gebeurde, dat Perkamentus of Harry Potter himself even met de magic wand zwaaide, maar de werkelijkheid is toch echt anders.

Wees eens eerlijk. Hoe regelmatig verzucht  je “zaten er maar meer uren in de dag” als de katten demonstratief aan je voeten omvallen ‘hallo, we hebben nu echt HONGER!!’  en de kids vragen waarom er alleen maar lege pannen op het fornuis staan? Hoe regelmatig moet je eerlijk bekennen dat  je gewoonweg geen tijd hebt gehad?

Tijd maken, wordt dan wel gezegd. Tja, dat zou toch mooi zijn. Ken je de cloudbuster nog uit de video “Cloudbusting” van Kate Bush? http://www.youtube.com/watch?v=K69hEnLpSY8 De cloudbuster van Wilhelm Reich was de inspiratie voor dit nummer. Door het apparaat met de ene kant op een plek in de lucht te richten en de andere kant in het water te zetten, zou je regen kunnen maken. (lees voor verdere details http://en.wikipedia.org/wiki/Cloudbuster )

Hoe zou het zijn als je zo’n soort apparaat zou hebben om tijd te kunnen maken?     

Een “timebuster….”

Zou dat een oplossing zijn?

 

Wat is jouw timebuster?